دانلود پایان نامه ارشد درمورد مواد غذایی، گرم کردن

دانلود پایان نامه

 8-اضافه کردن نمک به غذا
نکات آشپزی
ما توصیه نمی‌کنیم که بیش از اندازه نمک به غذایتان اضافه کنید، اما حتما بین مراحل آشپزی‌تان غذایتان را بچشید و مطمئن شوید که نمک کافی را دارد. به این دلیل که نمک باعث می‌شود طعم غذا خودش را نمایان کند. از اضافه کردن نمک در مرحله آخر آشپزی بپرهیزید چرا که بدترین زمان ممکن است.
9- داخل تابه را بیش از اندازه شلوغ نکنید
نکات آشپزی
زمانی که در حال گرم کردن یا سرخ کردن غذایی مانند استیک، صدف، گوشت چرخ شده و… هستید خیلی مهم است که داخل تابه را زیاد شلوغ نکنید زیرا در این حالت به جای سرخ شدن، غذایتان بخارپز می‌شود. (زیرا مواد غذایی زمانی که می‌پزند رطوبت آزاد می‌کنند.)
 
10- گوشت یا ماهی را زمانی که یخ زده است طبخ ندهید
نکات آشپزی
قبل از طبخ گوشت یا ماهی فریز شده، آن‌ها را به دمای اتاق برسانید زیرا زمانی که اقدام به طبخ گوشت یا ماهی یخ زده کنید، بیرون آن خیلی سریع می‌پزد درحالی‌که داخل آن به دلیل یخ زدگی خام می‌ماند. این باعث می‌شود که گوشتتان خوب پخته نشده و داخلش خام باقی بماند درحالی‌که روی آن کاملا پخته شده است.
منبع: www.bistsotoon.com
 

مطلب مشابه :  مهارتهای اجتماعی