درد

دانلود پایان نامه

1- ﮐﺮﻳﺴﺘﺎﻟﻴﺰاﺳﻴﻮن
2- وﻳﮋﮔﻴﻬﺎﯼﺳﻄﺤﯽورﺌوﻟﻮژﯼ
3-رﻓﺘﺎرﻓﺎزﯼواﻣﻮﻟﺴﻴﻮنهاﻣﯽﺑﺎﺷﻨﺪﮐﻪاﻳﻦوﻳﮋﮔﯽهاﺑﺮاﯼﮔﺴﺘﺮشوﺗﻮﺳﻌﻪﻣﺤﺼﻮلاتﻏﺬاﻳﯽﺟﺪﻳﺪﺑﺎوﻳﮋﮔﯽهاﯼﻋﻤﻠﮑﺮدﯼوﺗﻐﺬﻳﻪاﯼﺑﻬﺒﻮدﻳﺎﻓﺘﻪﺑﻪﮐﺎرﻣﯽرود.ﮐﺮﻳﺴﺘﺎﻟﻴﺰاﺳﻴﻮنﭼﺮﺑﯽهاﻳﮏﭼﺮﺑﯽازﺗﻌﺪادزﻳﺎدﯼﺗﺮﯼاﺳﻴﻞﮔﻠﻴﺴﺮولﺗﺸﮑﻴﻞﺷﺪﻩاﺳﺖپسﮐﺮﻳﺴﺘﺎﻟﻴﺰاﺳﻴﻮنﺁﻧﻬﺎﺑﻪﻋﻨﻮانﻳﮏﺳﻴﺴﺘﻢﭼﻨﺪﺟﺰﻳﯽﺗﻮﺻﻴﻒﻣﯽﺷﻮداﻳﻦﺳﻴﺴﺘﻢﺑﺎﻳﮏدﻳﺎﮔﺮامﻓﺎزﯼﺑﻴﺎنﻣﯽﺷﻮد.ﻃﺒﻴﻌﯽاﺳﺖﮐﻪﻧﻘﻄﻪذوبﺗﺮﯼﮔﻠﻴﺴﺮﻳﺪﺑﺴﺘﮕﯽﺑﻪﻧﻘﻄﻪذوباﺳﻴﺪهاﯼﭼﺮبﺗﺸﮑﻴﻞدهندﻩﺁندارد. ﻣﻮﺿﻮعﻣﻬﻤﯽﮐﻪدرﻣﻮردﺧﺼﻮﺻﻴﺎتذوﺑﯽﺗﺮﯼﮔﻠﻴﺴﺮﻳﺪهاﻣﻄﺮحاﺳﺖﻣﺴﺎﻟﻪﭘﻠﯽﻣﻮرﻓﻴﺴﻢﻳﻌﻨﯽﮐﺮﻳﺴﺘﺎلﺷﺪنﺗﺮﯼﮔﻠﻴﺴﺮﻳﺪهاﺑﻪﺷﮑﻞهاﯼﻣﺨﺘﻠﻒﻣﯽﺑﺎﺷﺪ . ﭘﺎراﻣﺘﺮهاﻳﯽﻣﺜﻞﺳﺮﻋﺖوﻣﻴﺰانﮐﺮﻳﺴﺘﺎﻟﻴﺰاﺳﻴﻮن،ﺳﺮﻋﺖﺳﺮدﮐﺮدن،اﻣﻮﻟﺴﻴﻔﺎﻳﺮها،اﻧﺪازﻩﻗﻄﺮاتﮐﻮﭼﮏاﻣﻮﻟﺴﻴﻮن،ﭘﻠﯽﻣﻮرﻓﻴﺴﻢ،ﺑﺮهمﮐﻨﺶﻗﻄﺮﻩ-ﻗﻄﺮﻩو … ﺗﻐﻴﻴﺮﻣﯽﮐﻨﺪ. ﻳﮏﮐﺮﻳﺴﺘﺎلﻧﺘﻴﺠﻪﺁراﻳﺶﻣﻮﻟﮑﻮﻟﻬﺎدرﻳﮏﻗﺎﻟﺐﺛﺎﺑﺖﺷﺪﻩاﺳﺖﮐﻪﺷﺒﮑﻪﻧﺎﻣﻴﺪﻩﻣﯽﺷﻮد . ﺑﺮاﯼاﻳﺠﺎدﮐﺮﻳﺴﺘﺎﻟﻴﺰاﺳﻴﻮنلازماﺳﺖﻏﻠﻈﺖﮐﻪﻣﯽﺧﻮاهد ﮐﺮﻳﺴﺘﺎﻟﻪﺷﻮدﺗﺎﺑﺎلاﯼﻏﻠﻈﺖﻣﺤﻠﻮلاﺷﺒﺎعدرﻳﮏدﻣﺎﯼﻣﻌﻴﻦاﻓﺰاﻳﺶﻳﺎﺑﺪ.(راست، 1998)ﻧﻮعوﺳﺎﻳﺰﮐﺮﻳﺴﺘﺎلهاوﻃﺮﻳﻘﻪﺑﺮهمﮐﻨﺶﺁﻧﻬﺎﺑﺴﺘﻪﺑﻪﻣﻨﺒﻊﭼﺮﺑﯽﻣﺨﻠﻮطﺷﺪﻩووﺿﻌﻴﺖﻓﺮاﻳﻨﺪﻣﺘﻔﺎوت اﺳﺖ.
1-29-2ﻣﺮاﺣﻞﮐﺮﻳﺴﺘﺎﻟﻴﺰاﺳﻴﻮن:
الف-ﻧﺨﺴﺘﻴﻦﻣﺮﺣﻠﻪﮐﺮﻳﺴﺘﺎﻟﻴﺰاﺳﻴﻮن درﻳﮏﻣﺎﻳﻊدرﺣﺎلﺳﺮدﺷﺪن ( دردﻣﺎﻳﯽﭘﺎﻳﻴﻦﺗﺮازﻧﻘﻄﻪذوب) ﺗﺸﮑﻴﻞهسته هاﯼﺟﺎﻣﺪاﺳﺖ. ﺗﺒﺪﻳﻞ ﻣﺎﻳﻊ ﺑﻪ ﺟﺎﻣﺪ ﺑﺎﻋﺚ ﮐﺎهش دراﻧﺮژﯼﺁزادﮔﻴﺒﺲ در واﺣﺪ ﺣﺠﻢ ﻣﯽﺷﻮد: (راست،1998)
1-29-3هستهﮔﺬارﯼدوﻧﻮعﻣﯽﺑﺎﺷﺪ:
1- هسته گذارﯼهمگن
2- هستهﮔﺬارﯼﻧﺎهمگن
هردوﺁنهادرﮐﺮﻳﺴﺘﺎﻟﻴﺰاﺳﻴﻮنﮐﺮﻳﺴﺘﺎلهاﯼروﻏﻦدرﺁبﻣﻬﻢﻣﯽﺑﺎﺷﻨﺪ. دراﻣﻮﻟﺴﻴﻮنﻓﺎزﭘﻴﻮﺳﺘﻪﺑﻪﺗﻌﺪادزﻳﺎدﯼﻗﻄﺮﻩهاﻳﯽﮐﻪﺳﺎﻳﺰﻣﺘﻔﺎوت دارﻧﺪﺗﻘﺴﻴﻢﻣﯽﺷﻮد. ﻧﺎﺧﺎﻟﺼﯽهاﯼ ﻣﺤﺮﮎ ﺑﺼﻮرت ﻧﺎﻣﺮﺗﺐ درﺑﻴﻦﺑﻌﻀﯽازﻗﻄﺮﻩهاﯼرﻳﺰﭘﺨﺶﻣﯽﺷﻮﻧﺪاﻳﻦﺑﺎﻋﺚﺟﺪاﺳﺎزﯼﻧﺎﺧﺎﻟﺼﯽهاﻳﯽﮐﻪﮐﺮﻳﺴﺘﺎﻟﻴﺰاﺳﻴﻮنﻧﺎهمگن را در ﺳﻴﺴﺘﻢهاﯼ ﺗﻮدﻩاﯼ ﮐﺎﺗﺎﻟﻴﺰﻩ ﻣﯽﮐﻨﻨﺪ ﻣﯽﺷﻮد ودراﻳﻦﺣﺎﻟﺖunder coolingاﻓﺰاﻳﺶﻣﯽﻳﺎﺑﺪ .(سمیر و ساتو، 1988)
هستهﮔﺬارﯼﻧﺎهمگن دراﻣﻮﻟﺴﻴﻮنهاﯼروﻏﻦدرﺁبﺳﻪﻧﻮعﻣﯽﺑﺎﺷﺪ:
1-هستهگذارﯼﺗﻮدﻩاﯼ :اﻳﻦﻧﻮع هستهﮔﺬارﯼﺑﻮﺳﻴﻠﻪﻧﺎﺧﺎﻟﺼﯽهایﺗﺤﺮﻳﮏﮐﻨﻨﺪﻩﮐﻪﺑﻪﻃﻮرﺗﺼﺎدﻓﯽدرﻓﺎزروﻏﻨﯽﭘﺨﺶﺷﺪﻩاﻧﺪﺁﻏﺎزﻣﯽﺷﻮد.
2- هستهﮔﺬارﯼﻧﺎهمگن ﺑﻴﻦوﺟﻬﯽ :اﻳﻦهستهﮔﺪارﯼﺗﻮﺳﻂاﻣﻮﻟﺴﻴﻔﺎﻳﺮها اﻟﻘﺎﻣﯽﺷﻮد.
3- هستهﮔﺬارﯼدرونﻗﻄﺮﻩاﯼ :هستهﮔﺬارﯼدرونﻗﻄﺮﻩاﯼﺑﻪﻋﻠﺖواﮐﻨﺶﺑﻴﻦﻗﻄﺮه هاﯼﺟﺎﻣﺪوﻗﻄره هاﯼﻣﺎﻳﻊاﺳﺖ.
ب-دوﻣﻴﻦﻣﺮﺣﻠﻪﮐﺮﻳﺴﺘﺎﻟﻴﺰاﺳﻴﻮنرﺷﺪنﻣﻮﻟﮑﻮﻟﻬﺎدرﺗﻮدﻩﺟﺎﻣﺪاﺳﺖ.
ﮐﺮﻳﺴﺘﺎلهاﺑﻪﺻﻮرتلاﻳﻪﺑﻪلاﻳﻪﺑﺎﻳﮏﻣﮑﺎﻧﻴﺴﻢهستهﮔﺬارﯼﺛﺎﻧﻮﻳﻪرﺷﺪﻣﯽﮐﻨﻨﺪ.ﻧﺤﻮﻩرﺷﺪﮐﺮﻳﺴﺘﺎلهاﻳﺎﺑﻪﺷﮑﻞوﻣﯽﺑﺎﺷﺪ:
– ﻧﺤﻮﻩ رشد ﻣﺸﺎﺑﻪرﺷﺪدرﭘﺎﻳﻴﻦﺗﺮازundercoolingاﺳﺖﮐﻪﺳﺮﻋﺖهستهﮔﺬارﯼﭘﺎﻳﻴﻦ اﺳﺖوﺳﺮﻋﺖرﺷﺪﻣﺘﻨﺎﺳﺐﺑﺎﺳﺮﻋﺖهستهﮔﺬارﯼﺛﺎﻧﻮﻳﻪاﺳﺖ.
– ﻧﺤﻮﻩرﺷﺪﻣﺸﺎﺑﻪرﺷﺪدرﺑﺎلاﺗﺮازundercoolingاﺳﺖدراﻳﻦﺣﺎﻟﺖﺳﺮﻋﺖهستهﮔﺬارﯼﺑﺎلاﺳﺖوﺳﺮﻋﺖرﺷﺪﻣﺘﻨﺎﺳﺐﺑﺎﺳﺮﻋﺖهستهﮔﺬارﯼﺛﺎﻧﻮﻳﻪﺑﻪﺗﻮان ١/٢ اﺳﺖ.
1-29-4ﺳﻪﺷﮑﻞﭘﻠﯽﻣﻮرﻓﻴﮑﯽﻣﻬﻢﺗﻮﺳﻂﺳﻴﺴﺘﻢهاﯼﭼﺮﺑﯽﻧﺸﺎن دادﻩﻣﯽﺷﻮد :
1- ﺷﮑﻞﺁﻟﻔﺎ(α):ﺑﺮرﺳﯽﮐﺮﻳﺴﺘﺎلهاﺗﻮﺳﻂﻣﻴﮑﺮوﺳﮑﻮپﺑﺎﻧﻮرﭘلارﻳﺰﻩﮐﺮﻳﺴﺘﺎﻟﻬﺎﯼﺁﻟﻔﺎراﺑﺼﻮرت ذرات ﺷﻔﺎﻓﯽﺑﺎاﻧﺪازﻩﺣﺪود ۵ ﻣﻴﮑﺮونﻧﺸﺎنﻣﯽدهد.
2–ﮐﺮﻳﺴﺘﺎﻟﻴﺰاﺳﻴﻮنﺑﻪﺷﮑﻞﺁﻟﻔﺎدرﻧﺘﻴﺠﻪذراتﮐﺮﻳﺴﺘﺎﻟﯽﮐﺎﻣلارﻳﺰاﺳﺖﮐﻪﻳﮏﺑﺎﻓﺖهمگن اﻳﺠﺎدﻣﯽﮐﻨﻨﺪ.
3- ﺷﮑﻞﺑﺘﺎ(β ): ﭘﺎﻳﺪارﺗﺮﻳﻦﺷﮑﻞﺑﺎﻣﺤﻮرﻣﻮازﯼﺗﺮﯼﮐﻠﻴﻨﻴﮏﻣﯽﺑﺎﺷﺪ. ﮐﺮﻳﺴﺘﺎل بتا ﻇﺎهرﯼدرﺷﺖوﺧﺸﻦدارﻧﺪواﻧﺪازﻩﺁﻧﻬﺎ ٢۵-۵٠ ﻣﻴﮑﺮوناﺳﺖﮐﻪﮔﺎهیﻣﻤﮑﻦاﺳﺖﺑﻪ ١٠٠ ﻣﻴﮑﺮون همﺑﺮﺳﻨﺪ.
4-ﺷﮑﻞﺑﺘﺎﭘﺮﻳﻢ:ﻧﻴﻤﻪﭘﺎﻳﺪارﺑﺎﺗﺮاﮐﻢﻋﻤﻮدﯼاورﺗﺮوﻣﺒﻴﮏ (ﮐﺮﻳﺴﺘﺎﻟﯽﺑﺎﺳﻪﻣﺤﻮرﻧﺎﻣﺴﺎوﯼ) ﻣﯽﺑﺎﺷﺪ. ﮐﺮﻳﺴﺘﺎلهاﯼﺑﺘﺎﭘﺮﻳﻢﺑﻪﺷﮑﻞﺳﻮزنهای ﺑﺴﻴﺎررﻳﺰﯼهستندﮐﻪاﻧﺪازﻩﺁﻧﻬﺎازﻳﮏﻣﻴﮑﺮونﺗﺠﺎوزﻧﻤﯽﮐﻨﺪ.ﻋلاوﻩﺑﺮاﻳﻦﺳﻪﮐﺮﻳﺴﺘﺎلاﺻﻠﯽ،ﮐﺮﻳﺴﺘﺎلهاﯼﮔﺎﻣﺎﻧﻴﺰﺑﻪﺣﺎﻟﺘﯽﺷﻴﺸﻪاﯼوﺟﻮددارﻧﺪ.ﻋﻤﺮاﻳﻦﮐﺮﻳﺴﺘﺎلهاﺑﺴﻴﺎرﮐﻮﺗﺎﻩاﺳﺖوﺑﻪﺳﺮﻋﺖﺑﻪﮐﺮﻳﺴﺘﺎﻟﻬﺎﯼﺁﻟﻔﺎﺗﺒﺪﻳﻞﻣﯽﺷﻮﻧﺪ.( ﻓﺎﻃﻤﯽ، ١٣٨٠) ﺑﺎاﻳﻨﮑﻪﭘﺎﻳﺪارﺗﺮﻳﻦﺷﮑﻞﺑﺘﺎﻣﯽﺑﺎﺷﺪاﻣﺎ اﻏﻠﺐ ﺗﺮﯼ اﺳﻴﻞﮔﻠﻴﺴﺮولها ﺑﻪﺷﮑﻞﺁﻟﻔﺎوﺑﺘﺎ ﭘﺮﻳﻢﮐﺮﻳﺴﺘﺎﻟﻴﺰﻩ ﻣﯽﺷﻮﻧﺪزﻳﺮاﻓﺮم ﺑﺘﺎ ﺑﺮاﯼﮐﺮﻳﺴﺘﺎﻟﻴﺰاﺳﻴﻮنﺑﻪاﻧﺮژﯼ ﻓﻌﺎﻟﺴﺎزﯼﺑﺎلاﺗﺮﯼﻧﺴﺒﺖﺑﻪدوﻓﺮمدیگرﻧﻴﺎزدارد.درﺳﺎﺧﺘﻤﺎنﮐﺮﻳﺴﺘﺎﻟﯽ،زﻧﺠﻴﺮﻩﮐﺮﺑﻨﯽاﺳﻴﺪهاﯼﭼﺮبﺗﺮﯼﮔﻠﻴﺴﺮﻳﺪهادرﮐﻨﺎرهمﻗﺮارﻣﯽﮔﻴﺮﻧﺪوﺑﺮﺣﺴﺐﺣﺎﻟﺖﻗﺮارﮔﺮﻓﺘﻦ ﻣﻴﺎن ﺁﻧﻬﺎ پیوندی ﺑﺮﻗﺮارﻣﯽﺷﻮد. درﮐﺮﻳﺴﺘﺎلﺑﺘﺎﻗﺮارﮔﺮﻓﺘﻦاﺳﻴﺪهاﯼﭼﺮبﺷﮑﻠﯽﮐﺎﻣلاﻣﻨﻈﻢوﻣﺘﺮاﮐﻢدارد . درﮐﺮﻳﺴﺘﺎلﺑﺘﺎﭘﺮﻳﻢ ﻣﻴﺰانﻧﻈﻢﮐﻤﯽﮐﻤﺘﺮاﺳﺖاﻣﺎدرﻣﻮردﮐﺮﻳﺴﺘﺎلﺁﻟﻔﺎ اﺳﺎﺳﺎﻧﻈﻤﯽوﺟﻮدﻧﺪارد وﻧﺤﻮﻩ ﻗﺮارﮔﺮﻓﺘﻦ اﺳﻴﺪهاﯼ ﭼﺮب ﻳﮏ ﺣﺎﻟﺖ ﺗﺼﺎدﻓﯽ دارد . ﺑﻪ همین دﻟﻴﻞاﺳﺖﮐﻪاﻳﻦﮐﺮﻳﺴﺘﺎل اﺳﺎﺳﺎ داراﯼﭘﺎﻳﺪارﯼﮐﻤﯽ ﻣﯽﺑﺎﺷﺪوﺑﺮاﯼ ذوبﺷﺪن ﺑﻪ ﺣﺮارتﮐﻤﺘﺮﯼاﺣﺘﻴﺎج دارد. درﺣﺎﻟﻴﮑﻪﺑﻪﺧﺎﻃﺮﻧﻈﻢ وﺑﻪدﻧﺒﺎلﺁن ﺗﺮاﮐﻢاﺳﻴﺪهای ﭼﺮب درﮐﺮﻳﺴﺘﺎل ﺑﺘﺎ،اﻳﻦﮐﺮﻳﺴﺘﺎلداراﯼﭘﺎﻳﺪارﺗﺮﻳﻦﺳﺎﺧﺘﻤﺎن و درﻧﺘﻴﺠﻪ ﺑﻴﺸﺘﺮﻳﻦ ﻧﻘﻄﻪ ذوب ﻣﯽﺑﺎﺷﺪ . ﺑﺮرﺳﯽهاﯼ اﻧﺠﺎم ﺷﺪﻩ ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎدﻩ ازاﺷﻌﻪ ﻣﺎدونﻗﺮﻣﺰدرﻣﻮردﺗﺮﯼﮔﻠﻴﺴﺮﻳﺪهاﯼﺗﺸﮑﻴﻞﺷﺪﻩازﻳﮏﻧﻮع اﺳﻴﺪﭼﺮبﻧﺸﺎنﻣﯽدهد ﮐﻪازﻧﻈﺮﺷﮑﻞﺗﺮاﮐﻢﻣﻠﮑﻮلهاﯼﺗﺮﯼﮔﻠﻴﺴﺮﻳﺪدرﺷﺒﮑﻪﮐﺮﻳﺴﺘﺎﻟﯽ،ﮐﺮﻳﺴﺘﺎلهاﯼﺁﻟﻔﺎ،ﺑﺘﺎﭘﺮﻳﻢ و ﺑﺘﺎ ﺑﻪ ﺗﺮﺗﻴﺐ ﺑﻪ ﺷﮑﻞ هگزاﮔﻮﻧﺎل،اورﺗﺮوﻣﺒﻴﮏ وﺗﺮﯼﮐﻠﻴﻨﻴﮏمیﺑﺎﺷﻨﺪ. ﺑﻄﻮرﮐﻠﯽ هر ﭼﻪﺗﺮﯼﮔﻠﻴﺴﺮﻳﺪهاﯼﺗﺸﮑﻴﻞ دهنده ﻳﮏﭼﺮﺑﯽ ﻳﮑﻨﻮاﺧﺖﺗﺮ ﺑﺎﺷﻨﺪ ﺷﮑﻞ ﻗﺮارﮔﺮﻓﺘﻦﺁﻧﻬﺎ درﮐﺮﻳﺴﺘﺎل ﻣﻨﻈﻢﺗﺮاﺳﺖوﮐﺮﻳﺴﺘﺎل ﭘﺎﻳﺪارﺗﺮودرﺷﺖﺗﺮﯼ راﺑﻪ وﺟﻮد ﻣﯽﺁورد . روﻏﻦ ﺳﻮﻳﺎ داراﯼ ﺣﺪود ١٠درﺻﺪاﺳﻴﺪﭘﺎﻟﻤﻴﺘﻴﮏاﺳﺖ و بین ﺁنرا اﺳﻴﺪهاﯼ ١٨ﮐﺮﺑﻨﯽﺗﺸﮑﻴﻞﻣﯽدهند. دراﺛﺮهیدروژﻧﺎﺳﻴﻮنﺑﺨﺶﻣﻬﻤﯽازﺗﺮﯼﮔﻠﻴﺴﺮﻳﺪهاﯼﺁنﺑﺼﻮرتﺗﺮﯼﮔﻠﻴﺴﺮﻳﺪﺣﺎوﯼاﺳﻴﺪاﺳﺘﺌﺎرﻳﮏدرﻣﯽﺁﻳﺪﮐﻪازاﻳﻦﻃﺮﻳﻖﻳﮏﺣﺎﻟﺖهمگنوﻳﮑﻨﻮاﺧﺘﯽدرروﻏﻦاﻳﺠﺎدﻣﯽﺷﻮد. دراﻳﻦﻣﻮردﮐﺮﻳﺴﺘﺎلهاﯼﺗﺸﮑﻴﻞﺷﺪﻩازﻧﻮعﺑﺘﺎ هستند. اﻣﺎدرروﻏﻦهاﯼﭘﻨﺒﻪداﻧﻪوﭘﺎﻟﻢﮐﻪﻣﻴﺰاناﺳﻴﺪﭘﺎﻟﻤﻴﺘﻴﮏﺑﻪﺗﺮﺗﻴﺐ ٢۵ و۵٠درﺻﺪاﺳﺖﻳﮏﺣﺎﻟﺖﻧﺴﺒﺘﺎﻳﮑﻨﻮاﺧﺖدرﻣﻴﺎنﺗﺮﯼﮔﻠﻴﺴﺮﻳﺪهاوﺟﻮدﻧﺪاردﺑﻪهمیندﻟﻴﻞﮐﺮﻳﺴﺘﺎلهایﺗﺸﮑﻴﻞﺷﺪﻩدراﻳﻦروﻏﻦهاﺑﻪﺻﻮرتﺑﺘﺎﭘﺮﻳﻢﻣﯽﺑﺎﺷﺪ.دراﻳﻦراﺑﻄﻪﭼﺮﺑﯽﺧﻮﮎﻳﺎلاردﻗﺎﺑﻞﺗﻮﺟﻪاﺳﺖ . دراﻳﻦﭼﺮﺑﯽ اﮔﺮﭼﻪﻣﻴﺰاناﺳﻴﺪﭘﺎﻟﻤﻴﺘﻴﮏﺣﺪود ٢۵ درﺻﺪاﺳﺖاﻣﺎﮐﺮﻳﺴﺘﺎلﺗﺸﮑﻴﻞﺷﺪﻩ درﺁنﺑﻪ ﺷﮑﻞ ﺑﺘﺎ ﻣﯽﺑﺎﺷﺪ. ﻋﻠﺖاﻳﻦﭘﺪﻳﺪﻩاﻳﻦاﺳﺖﮐﻪدرلاردﺑﺮﺧلاف ﺳﺎﻳﺮروﻏﻦ ها وﭼﺮﺑﯽهاﺑﺨﺶاﻋﻈﻢ اﺳﻴﺪ ﭘﺎﻟﻤﻴﺘﻴﮏ در ﻣﺤﻞﮐﺮﺑﻦﺷﻤﺎرﻩدوﻗﺮارﮔﺮﻓﺘﻪاﺳﺖ وازاﻳﻦﻧﻈﺮ ﻳﮏ ﺣﺎﻟﺖ ﻳﮑﻨﻮاﺧﺘﯽ درﻣﻴﺎن ﺗﺮﯼﮔﻠﻴﺴﺮﻳﺪهای اﻳﻦﭼﺮﺑﯽ ﺑﻮﺟﻮدﻣﯽﺁورد وﺟﻮدﮐﺮﻳﺴﺘﺎلهاﯼ ﺑﺘﺎ درلاردﻳﮏ ﻋﻴﺐ ﻣﺸﺨﺺ در راﻩ اﺳﺘﻔﺎدﻩ از ﺁن در ﺷﻮرﺗﻨﻴﻨﮓ( روغن ﺧﻤﻴﺮﯼﺷﮑﻞ)وﻣﺎرﮔﺎرﻳﻦﻣﯽﺑﺎﺷﺪ.ﺗﺮﯼﮔﻠﻴﺴﺮﻳﺪهاﻳﯽﮐﻪازاﺳﻴﺪﭼﺮبﺑﺎزﻧﺠﻴﺮﻩﺑﺴﻴﺎرﮐﻮﺗﺎﻩﺗﺸﮑﻴﻞﺷﺪﻩاﻧﺪﺧﺼﻮﺻﻴﺖ ﮐﺮﻳﺴﺘﺎﻟﯽ ﺷﺪن ﻏﻴﺮﻣﺘﻌﺎرﻓﯽ را ﻧﺸﺎن ﻣﯽدهند ﻣﺜﻞ ٣، ١ – دﯼاﺳﺘﻮاﺳﺘﺌﺎرﻳﻦﮐﻪﮐﺮﻳﺴﺘﺎلهاﯼﺁﻟﻔﺎ ﺗﻮﻟﻴﺪ ﻣﯽﮐﻨﺪ. ورﻗﻪهاﻳﯽ ازاﻳﻦﺗﺮﯼﮔﻠﻴﺴﺮﻳﺪها ﺑﻪﻣﻴﺰان ٢٠٠-٣٠٠ ﺑﺮاﺑﺮاﻧﺪازﻩاوﻟﻴﻪﺧﻮدﻗﺎﺑﻞﮐﺸﺶوﮔﺴﺘﺮشﻣﯽﺑﺎﺷﻨﺪ. ازاﻳﻦﻟﺤﺎظ ﻣﯽﺗﻮان ازﺁﻧﻬﺎﺑﺮاﯼ ﭘﻮﺷﺶهاﯼﻗﺎﺑﻞ اﻧﻌﻄﺎف ﺑﺮاﯼ ﻣﻮادﻏﺬاﻳﯽ اﺳﺘﻔﺎدﻩﮐﺮد. ﺷﮑﻞﺑﺘﺎاﻳﻦﺗﺮﯼﮔﻠﻴﺴﺮﻳﺪهاﮐﻪدرﺻﻮرتاﻧﺠﺎمﻋﻤﻞﮐﺮﻳﺴﺘﺎﻟﻴﺰاسیوندرﻳﮏﺣلالﺗﻮﻟﻴﺪﻣﯽﺷﻮد ﻓﺎﻗﺪاﻳﻦوﻳﮋﮔﯽﻣﯽﺑﺎﺷﺪ. (ترابی زاده،1381).

مطلب مشابه :  بورس اوراق بهادار