دانلود پایان نامه ارشد درمورد نگهداری، اینترنت

دانلود پایان نامه

 
با بخش نکات آشپزی مجله اینترنتی بیست ستون همراه باشید
1-درست قرار دادن تابه روی گاز
نکات آشپزی
دقت کنید موقع قرار دادن تابه روی گاز، دسته آن در کنار قرار گیرد تا هنگام عبور از کنار گاز تصادفا به آن برخورد نکنید.
2 آب گیری مرکبات
نکات آشپزی
برای تهیه سس سرکه، پیش غذا، آبمیوه یا هر غذای فصلی دیگر از آب گیری مرکبات مانده خودداری کنید. چرا که این جور مرکبات آب کافی ندارند. هم چنین برای فشردن و آب گیری از دست استفاده کنید تا بتوانید هسته‌ها را از میوه جدا کنید.
3استفاده از فر در پایان آشپزی
نکات آشپزی
اگر غذایی را که روی گاز گذاشته‌اید در حال سوختن است یا روی گوشتتان بیش‌ازحد سرخ‌شده است آن را در فر قرار دهید چرا که توزیع گرمای بیش‌تر و یکنواخت‌تری نسبت به گاز دارد.
4- شوری غذا
نکات آشپزیا
گر به هر دلیلی بیش‌ازحد به غذایتان نمک اضافه کردید برای متعادل ساختن طعم نمک نوعی از مرکبات را به غذایتان اضافه کنید. اسید موجود در آن باعث کاهش طعم شوری می‌شود.
5- نگهداری سبزیجات
نکات آشپزی
بهترین راه نگهداری سبزیجات پیچیدن آن‌ها در یک حوله کاغذی نمدار و قرار دادنشان داخل یک کیسه پلاستیکی ست.
6- شکستن تخم مرغ
نکات آشپزی
 
برای شکاندن تخم مرغ به جای زدن آن به لبه کاسه آن را به یک سطح صاف بزنید. زدن تخم مرغ به لبه کاسه باعث می‌شود پوسته تخم مرغ ترک زیادی بخورد و تکه‌های زیادی از آن وارد غذایتان شود.
7- آماده‌سازی درست خمیر
نکات آشپزی
هرگز خمیرتان را بیش‌ازحد به هم نزنید. مخلوط کردن بیش‌ازحد خمیر همیشه جز کارهایی بوده است که نباید انجام شوند. مطمئن شوید که مخلوط را تا جایی به هم می‌زنید که مواد به خوبی ترکیب شده‌اند در غیر این صورت محصول نهایی خوبی نخواهید داشت.

مطلب مشابه :  افسردگی در دانشجویان، سرسختی روانشناختی، راهبردهای مقابله